15 augustus 2009
Infiniti M

Infiniti M

Nieuwe Infiniti M virtueel gelanceerd

Autozine
15 augustus 2009 | Infiniti heeft de geheel nieuwe "M" sedan virtueel onthuld tijdens de 59ste editie van het beroemde Concours d'Elegance van Pebble Beach. Het betreft de derde generatie van de Infiniti M en de eerste Infiniti die wordt verkocht in alle 32 markten wereldwijd waar Infiniti te koop is, inclusief West-Europa.

De nieuwe Infiniti M, de derde generatie maar de eerste Infiniti M die ook in Europa op de markt komt, wordt voorzien van V8- en V6-motoren. De nieuwe 2011 M-modellen zijn de Infiniti M56 en de Infiniti M37, vernoemd naar hun sterkere motoren met grotere inhoud. De M56 komt niet naar Europa. In plaats daarvan komt een sterke V6 diesel.

Infiniti M

Het nieuwe model 2011 Infiniti M heeft een nieuw getekende carrosserie. De auto is een echte sportsedan met een uitdagende vormgeving, een laag front en uitgeklopte spatschermen die zijn geïnspireerd op de concept car Infiniti Essence.

Ondanks de toegenomen motorvermogens en prestaties, verbruikt de 2011 Infiniti M minder brandstof. De veiligheid is in de nieuwe M verbeterd met Side Collision Prevention-systeem (SCP). Dit systeem waarschuwt de bestuurder voor een te dicht genaderd ander voertuig bij aanvang van een inhaalmanoeuvre en stuurt de Infiniti terug naar de eigen rijbaan.

Infiniti M

De nieuwe 2011 Infiniti M, die in het voorjaar van 2010 op de markt komt, is onthuld met behulp van een unieke videopresentatie waarin een virtuele M driedimensionaal werd getoond. Het is de eerste keer dat een nieuwe auto 'uitsluitend virtueel' is tentoongesteld zonder dat de auto daadwerkelijk aanwezig is. Later dit jaar maakt de nieuwe 2011 Infiniti M zijn officiële publieksdebuut.

Wittebrug
Infiniti M35h als Business EditionInfiniti M35h als Business Edition
8 oktober 2012
Infiniti introduceert M35hInfiniti introduceert M35h
30 september 2010
Infiniti maakt prijzen M37 bekendInfiniti maakt prijzen M37 bekend
20 juli 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum