20 november 2008
Infiniti G37 Cabrio
Nieuws

Infiniti G37 Cabrio

Infiniti G37 Cabrio vanaf zomer 2009

20 november 2008 - Infiniti heeft nieuw beeldmateriaal en nieuwe details van het vijfde Infiniti-model voor Europa vrijgegeven: de Infiniti G37 Cabrio. Het wellicht meest verleidelijke model van Infiniti tot nu toe is vanaf de zomer van 2009 in Europa leverbaar.

Op zoek naar een Infiniti G37 Cabrio GT Premium automaat?
Nederland Mobiel heeft er 1 vanaf € 14.950,-

Infiniti G37 Cabrio GT Premium automaat

Uitvoerige verstevigingen van de carrosserie, een grotere spoorbreedte achter en een aangepaste achtervering zijn – behalve de uiterlijke verschillen – de belangrijkste aanpassingen op de Infiniti G37 Cabrio ten opzichte van de G37 Coupé. Het specifieke cabrioletinterieur heeft een verzonken rolbeugel, luidsprekers in de hoofdsteunen, een windscherm en voorstoelen met klimaatregeling.

Infiniti G37 Cabrio

Voor de aandrijving van de Infiniti G37 Cabrio tekent de 3,7-liter V6-motor met Variable Valve Event and Lift (VVEL) van 320 pk uit de G37 Sedan en Coupé. Er is keuze uit de standaard handgeschakelde zesversnellingsbak en een elektronisch gestuurde zeventrapsautomaat die via magnesium schakelpeddels achter het stuurwiel ook handmatig is te bedienen.

Het interieur van de G37 Cabrio is uitnodigend dankzij de standaard lederen stoelbekleding en de adaptieve klimaatregeling in twee zones die de ventilatorsnelheid aanpast aan de positie van het dak en de voertuigsnelheid. Naar wens zijn de voorstoelen niet alleen te verwarmen, maar ook te koelen. Het optionele Bose Open Air Sound System bestuurt de equalizer aan de hand van het omgevingsgeluid, de positie van het dak en de voertuigsnelheid. Uniek is de standaard parkeerhulp met achteruitrijdcamera.

Infiniti G37 Cabrio

Ten opzichte van de G37 Coupé is de G37 Cabrio vanaf de A-stijl voorzien van geheel nieuwe carrosseriedelen. De totale breedte is met 28 mm toegenomen om ruimte te bieden aan de grotere spoorbreedte en de aangepaste achtervering. Het openen of sluiten van het metalen cabrioletdak duurt ongeveer 30 seconden. De bedieningsknop heeft een centrale plaats op de vloerconsole, achter de versnellingspook.

AutoCoach
Dutchlease