7 september 2002

Hyundai Trajet

speciale uitvoering hyundai trajet: navigator

7 september 2002 - Hyundai levert tijdelijk een bijzondere uitvoering van de Trajet. Deze MPV is er nu als Navigator-uitvoering in een gelimiteerde oplage van 200 stuks. De auto is voorzien van een satellietnavigatiesysteem en cd-tuner ter waarde van 1935 euro. Hiervoor brengt Hyundai echter 500 euro in rekening. Er is daarmee een Trajet Navigator voor 23.895 euro.
IkWilVanMijnAutoAf

In het MPV-segment is een toenemende vraag naar navigatiesystemen te bespeuren, waarbij gebruikers steeds meer letten op een gemakkelijke, eenvoudige bediening. Hyundai heeft om die reden gekozen voor een systeem van Grundig: de GPS-3. Na het invoeren van de bestemming verloopt de routegeleiding met behulp van gesproken aanwijzingen en aan de hand van situatieschetsen op een display. Via een afstandsbediening is door de keuzemenu's en functies te wandelen.

Hyundai Trajet

De Trajet Navigator is verkrijgbaar als 2.0i GL met een 2.0-literbenzinemotor van 136 pk en als 2.0 CRDi GL met een 2.0-liter common-rail dieselmotor van 112 pk. Van elke variant is er een gelimiteerd aantal van honderd stuks beschikbaar. De GL-uitrusting is voorzien van met airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor en achter. ABS, airbags voor de bestuurder en de voorpassagier en een elektronische remkrachtverdeler (EBD) dragen bij aan de veiligheid.

De Trajet Navigator 2.0i GL kost 23.895 euro en de Trajet Navigator 2.0 CRDi GL 28.535 euro.

Remschijf.nl