Hyundai Genesis

Bijtelling leaseauto

Hyundai Genesis

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Het topmodel van Hyundai is officieel niet verkrijgbaar in Nederland, maar Hyundai heeft 1 exemplaar in huis gehaald om zijn kunnen te tonen. Onrustig weggedrag en torenhoog verbruik dus voor Amerika.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 111.160,-
 CO2-uitstoot: 270 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 24.455,-

 
Bijtelling "Hyundai Genesis 3.8 GDI"
 
Bijtelling per jaar€ 12.656,-
Bijtelling per maand€ 1.055,-
 
Nieuwe vloermatten voor de Genesis?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Tesla Model STesla Model S
"75D"
Volvo S90Volvo S90
"T5 Momentum Geartronic"
Lexus ESLexus ES
"ES300h Business Line"
Mercedes E-KlasseMercedes E-Klasse
"E200"
Jaguar XFJaguar XF
"25t Pure"