10 november 2011
Honda S660

Honda S660

Honda toont conceptcars op Tokyo Motor Show

Autozine
10 november 2011 | Tijdens de 42e Tokyo Motor Show, van zaterdag 3 tot en met zondag 11 december 2011, met als thema 'what makes people feel good?' toont Honda een nieuwe lijn van productie-auto's, -motorfietsen en power products. Hierbij geeft Honda een blik in de toekomst van de mobiliteit.

Met toekomstige steden als inspiratie presenteert Honda zeven conceptmodellen van voertuigen met twee, drie en vier wielen, zoals de gestroomlijnde nieuwe hybride auto AC-X, de sportieve cabrio 'Small Sports EV Concept' en de futuristische 'mini-commuter'.

Honda S660

Bij de automobielen toont Honda de N Concept, een nieuwe serie mini-voertuigen waarin toch meer dan voldoende ruimte is gecreëerd. Het eerste productiemodel in deze serie, de N Box, wordt tijdens de show onthuld.

Als bijdrage aan 'Smart Mobility City 2011', het thematische project van de Japan Automobile Manufacturers Association, Inc. (JAMA), toont Honda de op waterstof werkende FCX Clarity en de elektrische cart EV-Monpal.

Honda S660

Ook wordt het Honda Smart Home System gepresenteerd, met verschillende door Honda ontwikkelde technologieën die schonere energie leveren, waardoor de CO2-uitstoot van huishoudens en vervoersmiddelen sterk worden gereduceerd. Bijvoorbeeld een cogeneratie-unit met gasmotor en een systeem op zonne-energie.

Wittebrug
 

Info

Test

Techniek

Forum