Ford S-MAX

Ford S-MAX

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De S-Max was ooit de knotsgekke MPV van Ford. De nieuwe S-Max is een prima MPV, maar geen bijzondere auto. Voor wie wel een MPV nodig heeft, maar liever een design-auto had willen hebben. Niks mis mee

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 48.040,-
 CO2-uitstoot: 129 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 10.569,-

 
Bijtelling "Ford S-MAX 2.0 TDCi (180 pk) Titanium"
 
Bijtelling per jaar€ 4.027,-
Bijtelling per maand€ 336,-
 
Citroën Grand C4 PicassoCitroën Grand C4 Picasso
"BlueHDi 120 Live"
Ford GalaxyFord Galaxy
"2.0 TDCi Trend"
Opel Zafira LifeOpel Zafira Life
"e Innovation L2H1 50 kWh"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum