21 juni 2006
 

Ford Fiesta (2002 - 2008)

Ford en BP presenteren Fiesta Ultimate Edition

Autozine
21 juni 2006 | Ford introduceert in samenwerking met BP een gelimiteerde versie van de Ford Fiesta: de Ultimate Edition. Deze ultra sportieve Fiesta is voorzien van een aantal unieke kenmerken, zoals een finish vlag, speciale instaplijsten en vloermatten. De Fiesta Ultimate Edition wordt tevens voorzien van een badge met het nummer van de auto. Deze speciale Fiesta is leverbaar vanaf eind juni in een oplage van 250 stuks.
 

De Ford Fiesta Ultimate Edition moet de sportief ingestelde automobilist aanspreken. Standaard beschikt dit model namelijk over een achterspoiler, een sportonderstel, een stylingpakket, sportstoelen voor, airconditioning, radio-cd speler, privacy glass, 16-inch lichtmetalen velgen, half lederen bekleding en een met leder bekleed stuurwiel.

Ford Fiesta (2002 - 2008)

Als basis voor de Ultimate Edition dient de Ford Fiesta Sport met een 100 pk (74 kW) sterke 1.6 liter benzinemotor. Daarnaast wordt de Ultimate Edition standaard uitgerust met een aantal unieke kenmerken, zoals speciale instaplijsten en vloermatten. Ook krijgt de auto een finish vlag op het dak vanuit de fabriek mee. Om de exclusiviteit te benadrukken zal de Ultimate slechts in twee kleuren leverbaar zijn: Panther Black (metallic) of Radian Yellow (signaalkleur). Bij deze laatste kleur zijn spiegels, deurgrepen, beschermstrips, achterklephandgreep en achterspoiler ook in Panther Black gespoten. Beide kleuren zullen zonder meerprijs worden geleverd.

De Ford Fiesta Ultimate Edition kost €  16.495.

Ford Fiesta (2002 - 2008)