Ford Transit Custom

Crum B.V.

Ford-dealer

 
Crum B.V.
Wethouder Schoutenweg 1
4105 LH    Culemborg
tel.: 0345 - 515757
fax: 0345 - 513741
  

Ervaringen van klanten

  

, datum: 5 september 2016

Ervaring met verkoop: Prima Ford dealer. Ik woon in het zuiden (Kerkrade), maar ga voor het onderhoud gewoon naar Culemborg. Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en geen moeite is teveel.

Ervaring met onderhoud: Kan ik nog niks over zeggen. Eind deze week gaat de auto voor het eerst naar de dealer voor onderhoud.


AutoFocus Wagon

Verkoop10
Service8
  
  

, datum: 6 oktober 2015

Ervaring met verkoop: Ik zelf woon in Limburg maar had de auto (voorraadauto) via internet ontdekt bij Crum. Via email eerste contact gelegd en ik moet zeggen prima, serieuze en vriendelijke benadering. Afspraken werden nagekomen. Op basis van foto's bod op mijn vorige auto gekregen en het uiteindelijke overeengekomen bedrag is ook volledig gehonoreerd en waargemaakt. Op een vrijdag naar Culemborg gereden (160 km) en in no time was de deal rond. Ik moet zeggen een heel leuk gesprek met een serieuze, geinteresseerde verkoper met een goede benadering, goede afhandeling en uiteindelijk een super deal gekregen. Wat mij betreft alleen maar lof. Wat een verademing in vergelijking met sommige dealers hier in het Limburgse. Zeuren over een krasje op een verder nagenoeg perfecte inruilauto om vooral de inruilprijs te drukken. Uiteindelijk op de totale transactie meer dan 3000 euro verdiend in vergelijking met Forddealer in Limburg. Daar rijd ik graag voor naar Culemborg. Alle lof voor Ford Crum.


AutoFocus Wagon

Verkoop10
Service8
  
247autoverkopen