Fiat Qubo

Bijtelling leaseauto

Fiat Qubo

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Kleiner dan een bestelauto maar heel veel ruimer dan een gewone personenauto. De Fiat Qubo is een voordelige en nuchtere ruimteauto voor grote gezinnen en kleine bedrijven. Zinvolle nieuwkomer.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 21.795,-
 CO2-uitstoot: 161 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 4.795,-

 
Bijtelling "Fiat Qubo 1.4 Easy"
 
Bijtelling per jaar€ 1.959,-
Bijtelling per maand€ 163,-
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
Renault KangooRenault Kangoo
"ZE Maxi"
Dacia DokkerDacia Dokker
"TCe 115 Ambiance"
Fiat DobloFiat Doblo
"1.4 16v Active"
Ford Tourneo ConnectFord Tourneo Connect
"1.0 EcoBoost"
Citroën BerlingoCitroën Berlingo
"VTi 95 Attraction"