20 juli 2011
Fiat Punto Evo

Fiat Punto Evo

Fiat introduceert Punto MyLife

Autozine
20 juli 2011 | Fiat introduceert de Punto 'MyLife'. De viercilinder dieselmotor is goed voor 200 Nm / 85 pk, een gemiddeld verbruik van 1 op 28,5 en heeft een gemiddelde CO2-uitstoot van 90 g/km. Deze verbeterde prestaties zijn onder meer mogelijk dankzij een verbeterde stroming van olie en koelvloeistof èn optimalisatie van de oliepomp. Tevens gebeurt het laden van de accu nu met name tijdens afremmen. Dankzij deze waarden wordt de auto beloond en hoeft er tot 2014 geen wegenbelasting en BPM betaald te worden. Zakelijke rijders betalen 14% bijtelling.
AutoCoach

Ter introductie is de Fiat Punto MyLife er vanaf € 14.495 en wordt alleen geleverd met de belastingvrije 1.3 MultiJet 16v motor. Standaard is de auto voorzien van onder meer Blue&Me communicatiesysteem, B-stijl èn beschermstrips in pianolak zwart, gordijnairbags, airconditioning, in carrosseriekleur gespoten buiten-spiegels en handgrepen, Radio/CD/MP3 speler met radiobediening op het stuurwiel èn TomTom Live.

Fiat Punto Evo

Speciaal voor de Punto MyLife is er een optiepakket samengesteld dat bestaat uit: elektrisch verwarmbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, 15 inch lichtmetalen velgen, lederen stuurwiel en versnellingspookknop én mistlampen voor met 'cornering' functie. Het 'MyLife Plus Pakket' kost € 600,- maar vertegenwoordigt een waarde van € 1.170,-.

Het 'Eco:Drive' systeem is een innovatief software programma dat de rijstijl van de bestuurder analyseert en helpt de rijstijl aan te passen om het brandstofverbruik en emissies te minimaliseren. Dit alles via een USB-poort en het Blue&Me systeem.

Abarth Punto Evo nu ook met Esseesse-kitAbarth Punto Evo nu ook met Esseesse-kit
23 juni 2011
Fiat Punto nu met MultiJet II motorFiat Punto nu met MultiJet II motor
26 april 2010
Fiat Punto Evo vanaf 12.495 euroFiat Punto Evo vanaf 12.495 euro
4 november 2009
Fiat Punto wordt Punto EvoFiat Punto wordt Punto Evo
31 augustus 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum