4 juni 2014
Dacia Duster (2010 - 2017)

Dacia Duster (2010 - 2017)

Dacia zoekt schatgravers

Autozine
4 juni 2014 | Samen met Dacia kunnen avonturiers in Nederland vanaf vandaag de uitdaging aangaan om verborgen schatten te zoeken.Ā Tipvideo's op Internet leiden de deelnemers naar de exacte locatie, maar het wordt niemand gemakkelijk gemaakt.
 

Speciaal voor deze zoektocht worden vier schatten begraven in een verlaten bos. Om de exacte locatie te vinden, zijn gedurende de actieperiode tipvideo's te zien op DaciaDusterJunt.nl. Avonturiers kunnen naar aanleiding van deze video's de schatten vinden. De gelukszoekers die de schatten vinden, krijgen als beloning een eigen avontuur met de Dacia Duster en mogen deze auto een weekend lang testen.

Dacia Duster (2010 - 2017)

Onlangs voorzag Dacia de Duster van een nieuwe voorzijde met een opvallende grille, dubbele koplampen en een grote luchtinlaat. Daarmee heeft het model een stoere en robuuste uitstraling gekregen. De Duster is leverbaar voor prijzen vanaf 16.900 euro.

De eerste schat is op 3 juni begraven. Iedereen in Nederland heeft tot 13 juni 2014 de kans om deze schat te vinden. Daarna wordt de volgende schat begraven. De campagne loopt tot en met 15 juli.