Citroen SpaceTourer

Bijtelling leaseauto

Citroen SpaceTourer

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Citroen SpaceTourer is een geslaagde mix van een busje (Jumpy) en een gezinsauto. De SpaceTourer biedt meer ruimte dan een personenauto met eenzelfde prijskaartje, maar minder luxe en verfijning.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 58.224,-
 CO2-uitstoot: 155 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 12.809,-

 
Bijtelling "Citroen SpaceTourer Business M BlueHDi 180 EAT6"
 
Bijtelling per jaar€ 6.629,-
Bijtelling per maand€ 552,-
 

Op zoek naar een Citroen SpaceTourer?
DAS import heeft er 32 vanaf € 29.865,-

Citroen SpaceTourer

Volkswagen MultivanVolkswagen Multivan
"2.0 TDI (102 pk) Comfortline"
Mercedes V-KlasseMercedes V-Klasse
"220 CDI Lang"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum