Feedback
Citroen Grand C4 Picasso

Bijtelling leaseauto

Citroen Grand C4 Picasso

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Citroen C4 Picasso is niet alleen ruim maar ook nog eens fraai gelijnd en modern. Kies bij voorkeur een diesel met weinig opties, die rijdt het best en kent de minste storingen.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 42.290,-
 CO2-uitstoot: 112 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 9.304,-

 
Bijtelling "Citroen Grand C4 Picasso BlueHDi 150 Shine EAT6"
 
Bijtelling per jaar€ 3.801,-
Bijtelling per maand€ 317,-
 
Ford GalaxyFord Galaxy
"2.0 TDCi Trend"
Ford S-MAXFord S-MAX
"2.0 TDCi Trend"
Renault EspaceRenault Espace
"dCi 130 Zen"
Seat AlhambraSeat Alhambra
"2.0 TDI Style Connect"
Volkswagen SharanVolkswagen Sharan
"2.0 TDI Comfortline"