25 juni 2007

Citroen CX

Citroen CX Club Nederland viert 3e lustrumevenement

25 juni 2007 - Liefhebbers en stille bewonderaars van de Citroën CX moeten beslist 7, 8 en 9 september 2007 in hun agenda noteren. In dat weekend viert de Citroën CX Club Nederland zijn 15-jarig bestaan met een lustrumevenement in Vakantiepark Het Stoetenslagh te Rheezerveen - Hardenberg.
Carsub

Sommige autos zijn bij hun leven al een legende. In het geval van de Citroën CX duurde het na het uit productie gaan van de laatste series slechts een jaar voordat zij haar eigen officiële vereniging in Nederland kreeg. De Citroën CX Club Nederland stelt zich met succes ten doel zoveel mogelijk van deze auto's in goede conditie te houden en de eigenaren er optimaal van te laten genieten, individueel en onderling.

Citroen CX

Nu, 15 jaar na de oprichting, telt de CCCN een kleine 900 leden en staan er ongeveer 1.400 CX'en op Nederlands kenteken. Met name vanwege haar eigenzinnige karakter wordt dit Citroën-topmodel van weleer beschouwd als een begerenswaardige (semi-)klassieker en die status bezorgt haar al jaren een brede schare liefhebbers.

De Citroën CX Club Nederland ziet het bereiken van zijn 15-jarig bestaan als een goede reden voor een feest. Het tweede weekend van september zullen zich naar verwachting enkele honderden Citroëns CX verzamelen op het terrein van Vakantiepark Het Stoetenslagh in Rheezerveen - Hardenberg, om samen met hun trotse bezitters het 3e Lustrumevenement van de CCCN te beleven. Er wordt zelfs op buitenlands bezoek uit diverse windstreken gerekend. Bovendien zijn alle andere mensen met sympathie voor de CX van harte welkom.

Citroen CX

Op het programma staan onder meer een CX-marche, een toerrit door de omgeving, een Frans getinte feestavond, een CX-positie en een Concours CX-ellente.

Wittebrug
Vandebron