Citroen C4 Picasso

Citroen C4 Picasso

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Citroen toont lef met de nieuwe C4 Picasso! Door anders te zijn, is de C4 Picasso op diverse punten automatisch beter dan de concurrentie. Helaas valt de benzinemotor tegen, de diesel overtuigt wel.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 36.640,-
 CO2-uitstoot: 103 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 8.061,-

 
Bijtelling "Citroen C4 Picasso BlueHDi 120 Feel EAT6"
 
Bijtelling per jaar€ 3.071,-
Bijtelling per maand€ 256,-
 
AutoCoach
Renault ScenicRenault Scenic
"dCi 110 Zen EDC"
Renault Grand ScenicRenault Grand Scenic
"dCi 110 Zen EDC"
Volkswagen TouranVolkswagen Touran
"1.6 TDI Trendline"
Mercedes B-KlasseMercedes B-Klasse
"B180d"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum