2 december 2020
Chevrolet Volt

Forum Chevrolet Volt

Reacties van eigenaren

  

, datum: 8 november 2012

Ervaring met Volt: Ik heb de Chevrolet Volt sinds Mei 2012. Zakelijk gekocht. Gelukkig net op naam voor 1 juli, dus voor altijd 0% Bijtelling. Verder 56% aftrek in eerste jaar (MIA en Investeringsaftrek). Al met al: de overheid betaald zo ongeveer mijn gehele auto. Dus dat is wel heel erg fijn van ze.

Echter: koop deze auto nooit of te nimmer prive. Hij rijdt bij mij namelijk nu elektrich rond de 40 km ver. Mijn minimum lag op 31,8 km. Mijn maximum de eerste rit: 60 Km. Tweede rit 55 Km. En daarna 1 maandje rond de 50 Km. Dus het neemt steeds meer af.

In het begin op benzine rijdt hij 1 op 16. Nu zit ik inmiddels 1 op 10.

Al met al kan ik zeggen: Als je maximaal profiteert van de regelingen van de overheid als ondernemer is deze auto hartstikke interessant. Maar zuinig is die niet. Koop je deze auto prive dan kom je absoluut van een koude kermis thuis.

Verder is het een hele mooi leuke auto om in te rijden. De geluidsinstallatie en alle extra's zijn ook heel leuk. Ik denk dat elke zelfstandig ondernemer die deze heeft gekocht voor 1 juli er wel absoluut zeer blij mee is, ondanks dat hij niet zuinig is zoals eigenlijk wel beloofd. Maar als dit er ook nog bij kwam was het natuurlijk echt te mooi om waar te zijn.


Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 28 augustus 2012

Ervaring met Volt: Mijn ervaring met de Volt na ruim 17.000 km is zeer positief. De rijprestaties en het comfort zijn uitstekend. Mijn actieradius voor puur elektrisch rijden is bij normaal gebruik ca. 50 en bij 'bewust' rijden ca. 65 km.
Ik gebruik de Volt veel voor langere ritten (200 km per dag), waardoor ik relatief vaak ook benzine verbruik. In dat geval is het benzineverbruik resp 1:15 / 1:18, terwijl het overall-gemiddelde uitkomt op 1:40.
Al met al een heerlijke auto, met een uitstekend vermogen, dat bij alle snelheden direct beschikbaar is.
Ik heb de auto zakelijk aangeschaft, waardoor er een aantal financiele voordelen van toepassing zijn.
Afgezien van 2x een controle-lampje dat onterecht bleef branden, tot nu toe geen enkele krimp.
Aan te bevelen!

UitvoeringBase
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand17.000 km
Dealer Henri Nefkens

Betrouwbaarheid7
Comfort9
Motor9
  
Nieuwe vloermatten voor de Volt?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

 
BMW 3-Serie BMW 3-Serie
★★★★☆
BMW 3-Serie BMW 3-Serie
★★★☆☆
BMW 3-Serie BMW 3-Serie
★★★★☆
Mercedes C-Klasse Mercedes C-Klasse
★★★★☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs