17 februari 2019
Chevrolet Cruze Station Wagon

Forum Chevrolet Cruze Station Wagon

Reacties van eigenaren

  

, datum: 12 augustus 2014

Ervaring met auto: Wagen nieuw gekocht. Na 16.000 km problemen met een stuur dat 'plakt' als je wil sturen. Na even het stuur te bewegen is dit even weg. Stuurhuis vervangen. Het probleem was 3.000 km weg, daarna opnieuw hetzelfde. Uiteindelijk zelf opgelost.

In Frankrijk de wagen 5 dagen kwijt geweest. De wagen wou niet meer starten, wat het probleem was, hebben we nooit geweten. Ik zette hem in achteruit en tijdens het rijden viel de wagen plots stil.

De wagen afgeleverd gekregen met een achterwiel dat uitspoor heeft en dat is natuurlijk niet af te stellen. De wagen stuurt daardoor links en rechts anders alsook de wagen rijdt niet recht.

Al dit alles heeft mij doen besluiten de wagen na amper 14 maanden van de hand te doen.

De motor is meer dan voldoende alsoook de kofferruimte. Jammer dat de GPS enkel benelux is en de grote steden in Europa. Lekker veel opties zoals achteruitrijcamera.

Uitvoering1.7 Cdti Ltz
Brandstofdiesel
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand45.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort7
Motor8
  
 
Reactie van: Marc. Nijns, datum: 30 januari 2016

Antwoord: Ik heb ook dat probleem stuur plakt soms als ik rechtdoor rijd en wat bedoel je met achterwiel uit spoor, ik heb namelijk aan de achterzijde dat het rechterachterwiel iet meer naar binnenstraat tegenover mijn linkerwiel te opzichte van het spatbord

  

, datum: 21 oktober 2013

Ervaring met auto: Mooie, ruime auto die uitermate stil en plezierig rijdt. Ruim uitgerust met veel opties en de turbomotor geeft ook op de snelweg wat extra vermogen tijdens inhaalmanouvres. Niks mis mee!

Uitvoering1.4 Turbo
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand40.000 km
Dealerbedrijf Auto Noordhoek

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!