BMW i8

Bijtelling leaseauto

BMW i8

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De BMW i8 is de sportwagen van de toekomst. Onder het futuristische uiterlijk is een plug-in hybride aandrijving te vinden die een heel andere sensatie biedt dan traditionele sportwagens. Briljant!

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 166.887,-
 CO2-uitstoot: 46 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 36.715,-

 
Bijtelling "BMW i8 Roadster"
 
Bijtelling per jaar€ 19.000,-
Bijtelling per maand€ 1.583,-
 

Op zoek naar een BMW i8?
DAS import heeft er 5 vanaf € 110.937,-

BMW i8

Mercedes SLMercedes SL
"SL400"
logoPorsche 911 Cabrio
"Carrera PDK"
Lexus LCLexus LC
"500h"
logoMorgan Aero Supersports
"4.8 V8"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum