31 augustus 2010
Audi A6 (2004 - 2011)

Audi A6 (2004 - 2011)

Gratis automaat op Audi A6

Autozine
31 augustus 2010 | De Audi A6 kan met ingang van 1 september zonder meerprijs worden geleverd met een automatische transmissie. Afhankelijk van het model gaat het dan om een Multitronic-versnellingsbak of Tiptronic-transmissie. Bovendien kunnen de Business Edition- en Pro Line S-uitvoering van de A6 vanaf heden tegen de bijtellingvriendelijke meerprijs van € 995 worden voorzien van een volledig lederen interieur.
 

De Multitronic-versnellingsbak wordt elektronisch aangestuurd en werkt volledig traploos. De zestraps Tiptronic-transmissie is beschikbaar voor de modellen met Quattro permanente vierwielaandrijving. Deze transmissie heeft een volautomaat-functie, maar is indien gewenst ook handmatig te schakelen. De speciale Sport-modus van deze versnellingsbak maakt een extra dynamische rijstijl mogelijk.

Audi A6 (2004 - 2011)

Zowel de Multitronic- als de Tiptronic-transmissie wordt met ingang van 1 september zonder meerprijs aangeboden. Deze aanbieding geldt alleen voor de modellen waar Multitronic of Tiptronic een optie is. Door hiervoor te kiezen, kan de klant een bijtellingvoordeel van circa € 3.000 realiseren.

De Business Edition- en Pro line S-uitvoeringen kunnen, eveneens met ingang van 1 september aanstaande, tegen de bijtellingvriendelijke meerprijs van € 995 worden voorzien van een volledig lederen interieur. Deze aanbieding gold al voor de speciale Advance-uitvoeringen. Gezien het succes daarvan heeft Audi nu besloten dit speciale aanbod uit te breiden naar de Business Edition- en Pro line S-uitvoeringen van de A6 (zowel sedan als Avant).