15 februari 2008
 

Audi A4 Cabriolet

Audi A4 Cabriolet nu ook in Advance uitvoering

Autozine
15 februari 2008 | De Audi A4 Cabriolet krijgt er met het Advance-pakket een nieuwe uitvoering bij. Advance staat voor een extra rijke uitrusting tegen een speciale prijs.

De Audi A4 Cabriolet beschikt over een stoffen kap. Openen en sluiten gaat elektrisch en pasvorm en (geluids)isolatie zijn zodanig dat de Audi A4 Cabriolet geschikt is voor gebruik in elk seizoen. Daarbij is de kap relatief licht. Zelfs als hij is neergeklapt is er ruim voldoende bagageruimte beschikbaar. In de nieuwe Advance-uitvoeringen van de Audi A4 Cabriolet gaan onder deze kap diverse extra's schuil.

Audi A4 Cabriolet

Elke Audi A4 Cabriolet is vanaf nu leverbaar in de Advance-uitvoering. De meerprijs hiervoor bedraagt € 2.950,-. Bovenop de standaarduitrusting komen metallic lak, parelnappa lederen bekleding, het Audi parking system, een multifunctioneel stuur en een alarmsysteem. Ook een middenarmsteun vóór, telefoonvoorbereiding, een windschot, Xenon plus verlichting, een geïntegreerd navigatiesysteem en het Audi soundsystem behoren tot de standaarduitvoering van elke Audi A4 Cabriolet Advance. Bij de Audi S4 is daarnaast het Bose soundsystem inclusief cd-wisselaar in de Advance-uitvoering opgenomen.

De Audi A4 Cabriolet Advance is direct leverbaar. De prijzen beginnen bij € 50.375,- voor de A4 Cabriolet 1.8 T Advance.

Audi A4 Cabriolet
Wittebrug
Audi onthult nieuwe A4 CabrioletAudi onthult nieuwe A4 Cabriolet
6 september 2005
 

Info

Techniek

Prijs

Forum