Volvo S90

Bijtelling leaseauto

Volvo S90

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Met de S90 wil Volvo zich definitief vestigen als luxemerk. Een proefrit leert dat dat gelukt is. De S90 rijdt even goed als de concurrentie, maar heeft een veel beschaafdere verpakking.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 70.495,-
 CO2-uitstoot: 127 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 15.509,-

 
Bijtelling "Volvo S90 D5 Inscription Geartronic AWD"
 
Bijtelling per jaar€ 8.026,-
Bijtelling per maand€ 669,-
 
Nieuwe vloermatten voor de Volvo S90?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Jaguar XFJaguar XF
"E-Performance Pure"
Mercedes E-KlasseMercedes E-Klasse
"E200d"
Tesla Model STesla Model S
"75D"
Audi A6Audi A6
"40 TDI"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum