14 oktober 2019
Volkswagen Golf

Volkswagen e-Golf

Volkswagen verlaagt prijs e-Golf

Autozine
14 oktober 2019 | Met de e-Golf E-DITION maakt Volkswagen elektrisch rijden bereikbaar voor nog meer Nederlanders. Met een nieuwe vanafprijs van 34.295 euro is de speciale editie van de elektrische Golf 6.710 euro lager geprijsd dan voorheen. De auto is volop uit voorraad leverbaar, waardoor zakelijke rijders dit jaar nog profiteren van 4% bijtelling. Ook voor particulieren is er goed nieuws! Zij kunnen de e-Golf E-DITION rijden vanaf 299 euro per maand via Volkswagen Private Lease.
Volkswagen Golf privé leasen?
Dat kan! Vanaf € 429,-
Volkswagen private lease

 

In het Private Lease-tarief van € 299 per maand voor particuliere rijders zijn ook het onderhoud, en de autoverzekering inbegrepen. Er hoeft alleen nog te worden bijbetaald voor het laden.

Volkswagen Golf

De e-Golf behoort sinds zijn introductie in 2014 tot de meest verkochte elektrische auto's in Nederland. Aan de basis van het succes van de Volkswagen staat de combinatie van de elektrische aandrijving met alle bekende eigenschappen van de Golf. Een ander sterk punt is de standaarduitrusting. De e-Golf is vanbuiten te herkennen aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media. De e-Golf heeft een 35,8 kWh sterke batterij en een elektromotor die 100 kW / 136 pk levert. Op een volle accu heeft de elektrische Volkswagen een theoretische actieradius tot 230 kilometer. In combinatie met een 40 kW-snellader is hij in 45 minuten voor 80 procent op te laden.

De Volkswagen-dealer kan een laadoplossing van A tot Z verzorgen, inclusief laadpunt, laadpas en mobiliteit van Shuttel.