Volkswagen Golf

Bijtelling leaseauto

Volkswagen Golf

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Alhoewel de Volkswagen Golf VII absoluut niet revolutionair of vernieuwend is, is de auto in alle opzichten verbeterd. Daarmee is ook de zevende Golf nu al vertrouwd en daarmee de uitgelezen keuze.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 29.480,-
 CO2-uitstoot: 110 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 6.486,-

 
Bijtelling "Volkswagen Golf 1.5 TSI Comfortline DSG"
 
Bijtelling per jaar€ 2.471,-
Bijtelling per maand€ 206,-
Leaseprijs per maand vanaf€ 339,-
 
Volkswagen Golf privé leasen?
Dat kan! Vanaf € 429,-
Volkswagen private lease

BMW i3BMW i3
"Electric 60 Ah"
Hyundai IONIQHyundai IONIQ
"EV i-Motion"
Nissan LeafNissan Leaf
"40 kWh Accenta"
Opel Ampera-eOpel Ampera-e
"Business"
Opel AstraOpel Astra
"1.0 Turbo Selection"