7 juli 2016
Toyota Yaris

Toyota Yaris

Toyota Yaris nu als Orange Sport

Autozine
7 juli 2016 | Toyota introduceert een gelimiteerde uitvoering van de Yaris: de Orange Sport. Deze extra rijk uitgeruste Yaris is er in een gelimiteerde oplage. De prijzen beginnen bij 18.940 euro voor de Yaris Orange Sport 1.3 VVT-i met handgeschakelde transmissie. De Yaris Orange Sport is ook verkrijgbaar als Hybrid met automaat.
 

De gelimiteerde Toyota Yaris Orange Sport is direct herkenbaar aan de opvallende lakkleur Orange Twist Metallic en zwartkleurige buitenspiegelkappen en C-stijlen. Toyota baseert de Yaris Orange Sport op de Aspiration, maar voorziet het model nog van enkele extra's zoals mistlampen vóór, privacy glass achter, een dakspoiler en een grille met honingraatstructuur.

Toyota Yaris

De Yaris Orange Sport heeft verder nog Climate Control, Touch2 with Go navigatie, elektrisch bedienbare ramen achter, zwarte stoelbekleding, zwarte hemelbekleding, piano black accenten en vloermatten met een oranje rand. De Yaris Orange Sport is alleen leverbaar als vijfdeurs uitvoering. De versie met 1.3 VVT-i motor heeft 15-inch lichtmetalen Selena-wielen. De 1.5 Hybrid beschikt over 16-inch lichtmetalen wielen.

De prijs van de Toyota Yaris 1.3 VVT-i Orange Sport begint bij 18.940 euro. De Yaris 1.5 Hybrid Orange Sport met automaat is leverbaar vanaf 20.985 euro. Leaserijders die nog dit jaar een Yaris Hybrid Orange Sport gaan rijden, profiteren nog 5 jaar lang van 21 procent bijtelling.

Toyota Yaris