17 september 2012
Toyota Yaris

Toyota Yaris

Toyota introduceert Yaris Trend

Autozine
17 september 2012 | Toyota introduceert een speciale versie van de nieuwe Yaris op de Autosalon van Parijs. De "Trend" heeft een afwijkend, exclusief uiterlijk en een aangepast interieur. Het model staat het eerste kwartaal van volgend jaar bij de dealer en wordt geleverd als 5-deurs met een 1,0 liter motor.
 

De dynamiek van de Yaris wordt in de Trend-uitvoering extra benadrukt. Zo heeft deze uitvoering onder meer verchroomde elementen in zowel de koplampen als de mistlampen. Speciale spiegelkappen en chromen dorpellijsten en tweekleurige lichtmetalen wielen geven de Yaris Trend een sportieve uitstraling. Ook zijn de B- en C-stijlen in pianolak zwart uitgevoerd om de horizontale lijn van het ontwerp te benadrukken. Aan de achterzijde is de Toyota Yaris Trend voorzien van een spoiler en LED-lampen.

Toyota Yaris

De middenconsole is gemaakt van extra zacht, luxueus aanvoelend materiaal. De versnellingspookknop en het stuur zijn voorzien van stiknaden in een contrasterende kleur. Het eigenwijze uiterlijk komt ook terug in de stoelbekleding, die afgewerkt is in parelmoerwitte lederlook met grijze biezen en zwarte stiknaden.

De Yaris Trend staat het eerste kwartaal van volgend jaar in de showroom. De prijs wordt later bekend gemaakt.