17 juli 2014
Toyota Yaris

Toyota Yaris

Toyota introduceert Op Maat voor Yaris

Autozine
17 juli 2014 | Toyota introduceert Op Maat nu ook voor de vernieuwde Yaris. Hierdoor is het mogelijk om voor een vast maandbedrag een zelf samengestelde Yaris te rijden. Personaliseren naar eigen smaak is mogelijk. Alle opties en accessoires kunnen in Toyota Op Maat worden meegenomen, net als bijvoorbeeld een onderhouds- of winterbandenabonnement en een Toyota autoverzekering.
 

In tegenstelling tot private lease constructies, wordt de Yaris via Toyota Op Maat eigendom van de berijder. Hij betaalt elke maand een vast bedrag. Na de looptijd van drie jaar is de bestuurder vrij om te beslissen of hij de Yaris houdt (en verder afbetaalt), inlevert of inruilt voor een nieuwe Toyota.

Toyota Yaris

Vooraf is al een gegarandeerde inruilwaarde bepaald. En omdat de slottermijn (het nog af te lossen deel van de Yaris) in principe altijd lager is dan de gegarandeerde inruilwaarde, heeft de berijder financiële ruimte om via Toyota Op Maat opnieuw een nieuwe Toyota te rijden.

Het front van de Yaris is totaal nieuw met de krachtige, grote X-grille en strak gelijnde koplampunits met geavanceerde projectorkoplampen en LED dagrijverlichting. Voor de achterkant zijn nieuwe achterlichten met lichtgeleiding ontworpen en in de bumper is een 'diffuser' geïntegreerd. Ook het interieur onderging een metamorfose.