26 oktober 2010
Toyota Urban Cruiser

Toyota Urban Cruiser

Toyota Urban Cruiser nu als Dynamic Pearl

Autozine
26 oktober 2010 | Toyota komt met de Urban Cruiser Dynamic Pearl. Deze speciale versie van de Urban Cruiser Dynamic kent in het oog springende zwarte pianolak details in het interieur en is voorzien van de parelmoerlak Pearl White. Bovendien maakt in de Urban Cruiser Dynamic Pearl een nieuw, geavanceerd audiosysteem zijn debuut.
AutoCoach

De zwarte pianolak accenten van de Toyota Urban Cruiser Dynamic Pearl treft de bestuurder aan op het middenconsole, in de portieren en op het stuur. Die elementen geven de eigenzinnige signatuur van de Urban Cruiser extra cachet.

Toyota Urban Cruiser

Audioliefhebbers zullen ook blij zijn met het nieuwe audiosysteem van de Urban Cruiser Dynamic Pearl. Dit systeem telt zes luidsprekers en is naar keuze amber of groen verlicht. Bedienen is eenvoudig dankzij een centraal op het systeem geplaatste controller. De MP3-compatibele CD-speler is gekoppeld aan een radio die geschikt is voor DAB-ontvangst. Een AUX- en een USB/iPod-aansluiting zorgen ervoor dat de inzittenden altijd naar hun eigen muziek kunnen luisteren.

De Urban Cruiser Dynamic Pearl wordt standaard geleverd met onder meer Pearl White parelmoer lak, pianolak accenten in het interieur, een geavanceerd audiosysteem, Climate Control, Bluetooth, 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, smart entry-systeem met startknop, privacy glass en een automatisch dimmende binnenspiegel.

Wie ook het optionele Dynamic Pearl Pack koopt voor 1.895 euro, ontvangt bovendien speciale lederen bekleding, stoelverwarming op de voorstoelen en een titanium 'look' op zowel de grille als achterspoiler.

Toyota Urban Cruiser

De Urban Cruiser Dynamic Pearl is er voor 22.000 euro.

XLLease
Nieuw instapmodel Toyota Urban CruiserNieuw instapmodel Toyota Urban Cruiser
30 juni 2009
Toyota Urban Cruiser vanaf aprilToyota Urban Cruiser vanaf april
13 februari 2009
Toyota Urban Cruiser debuteert in GeneveToyota Urban Cruiser debuteert in Geneve
5 maart 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum