4 oktober 2018
Toyota Proace Verso

Toyota PROACE

Toyota PROACE nu ook met 4x4

Autozine
4 oktober 2018 | De PROACE van Toyota is binnenkort verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Aan het begin van de Paris Motor Show (4-14 oktober 2018) sloten Toyota importeur Louwman & Parqui en Automobiles Dangel hiertoe een overeenkomst. De PROACE 4x4 komt eind november 2018 naar Nederland.
 

Automobiles Dangel is sinds 1975 actief in het aanpassen van personen- en bedrijfswagens naar 4x4 aandrijving. Dit van origine als verlengstuk van PSA Group, de partner waarmee Toyota de PROACE bedrijfswagens ontwikkelde en bouwt. In opdracht van Louwman & Parqui gaat Automobiles Dangel een lijn van PROACE modelvarianten voorzien van het Dangel 4x4 systeem dat standaard voorzien is van elektronisch inschakelbare 4x4. Hierdoor is de uitstoot en het brandstofverbruik onder normale rijomstandigheden relatief laag, met een gunstig effect op de total costs of ownership (TCO).

Toyota Proace Verso

De nieuwe Toyota PROACE 4x4 completeert het levergamma voor klanten die een bestelwagen zoeken met een inhoud van 4,6 tot 6,6 m3 met vierwielaandrijving. De PROACE bedrijfswagens in 4x4 uitvoering staan vanaf eind november op de Nederlandse prijslijsten en worden daarna geleverd via alle Toyota dealers in Nederland. Standaard voorzien van Toyota's 3 jaar, 100.000 km fabrieksgarantie (hetgeen het eerst bereikt is) en de full service met een vast aanspreekpunt bij de dealer.