Toyota Proace City Verso

Toyota Proace City Verso

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Toyota ProAce City Verso biedt, in de juiste uitvoering, heel veel ruimte per euro. Deze bestelwagen voor prive-gebruik is goed, maar geeft geen Toyota-gevoel vanwege samenwerking met andere merken

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 31.595,-
 CO2-uitstoot: 124 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 6.951,-

 
Bijtelling "Toyota Proace City Verso 1.2 Turbo Cool Comfort automaat"
 
Bijtelling per jaar€ 2.648,-
Bijtelling per maand€ 221,-
 
IkWilVanMijnAutoAf
Ford Transit ConnectFord Transit Connect
"Ambiente L1"
Fiat DobloFiat Doblo
"1.4 16v Active"
Opel Combo LifeOpel Combo Life
"1.2 Turbo Edition"
Citroën BerlingoCitroën Berlingo
"50 kWh Live"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum