Nissan Qashqai (2007 - 2013)

Voeg een reactie toe

Nissan Qashqai (2007 - 2013)

Naam: Abecks, datum: 15 juli 2008

Ervaring met auto: Veel problemen met de auto: houd in in de 2e versnelling (Nissan kent het probleem maar wil het niet toegeven). Het is al zover dat er contact is met Nissan Nederland, het schijnt een bekend probleem te zijn bij deze motor en meerdere eigenaren hebben er last van. Ben voor onderhoud bij Nissan Koops in Zutphen geweest na een defect retourleiding, na de reparatie was er meer kapot gemaakt door de monteur, vervolgens naar een andere dealer gegaan, hier perfect geholpen en hun proberen er alles aan te doen om de auto optimaal te laten funtioneren. Retourleiding al tot 2 maal defect geweest. Stoelbekleding van de bestuurdersstoel laat de naad los, er is al een nieuwe ingekomen, ook deze laat los en Nissan Nederland kent ook dit probleem, dus moet ik wachten op de derde bekleding.
wel veel rammel geluid in de auto, bij het raam en achter de kilometer teller, probleem nog niet op gelost en bij regen spetterd het water van de spiegel op de ramen waardoor het zicht in de spiegels niet meer.

Ervaring met dealer: Goede dealer, belt zelf na een paar dagen of de reparatie goed uitgevoerd is en onderhoud contact over de problemen met de motor en de bekleding. Komen hun afspraken keurig na.

 
commentaar
E-mailadres
  Publiceer mijn E-mail adres
  Stuur E-mail bij nieuwe reacties