Publicatiedatum: 15 april 2016
panorama

Volvo Private Lease

Volvo V40 Nordic voor iedereen

Advertorial | De Volvo V40 Nordic is nu beschikbaar via private lease. Net als zakelijke rijders kunnen nu ook particulieren een V40 rijden tegen een vast bedrag per maand, zonder zorgen over onderhoud, afschrijving of verzekering. De Noric-uitvoering zorgt voor nog meer luxe en comfort.
 
Info

Volvo biedt de V40 T2 Nordic tijdelijk aan voor 349 euro per maand (48 maanden, 10.000 km/jaar). Dit aanbod is bedoeld voor particulieren, kleine zelfstandigen en wie met zijn privéauto ook zakelijk rijdt en daarvoor een vergoeding ontvangt. Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe premium auto is niet nodig en de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Bovendien is Volvo Private Lease flexibel, want de looptijd van het leasecontract is zelf te bepalen.

Volvo Private Lease

De V40 T2 Nordic is voorzien van onder meer lichtmetalen wielen en het geavanceerde veiligheidssysteem City Safety, dat automatisch een noodstop kan uitvoeren bij snelheden tot 50 km/uur. In de Volvo V40 T2 Nordic+, waarvan het leasetarief 395 euro per maand bedraagt, is nog meer inbegrepen: denk aan Dual Xenon-koplampen, verwarmbare voorstoelen, de via je smartphone te bedienen parkeerverwarming en Volvo Sensus-navigatie met Performance Audio.

Volvo Private Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit is een onafhankelijk initiatief van diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond.

Volvo Private Lease

Voor meer informatie: www.volvocars.com

Volvo Private Lease
Bezoek website