Publicatiedatum: 20 april 2017
 

Opel Online Editions

Altijd online met Opel

Advertorial | Bijna alle nieuwe Opels zijn nu ook leverbaar als "Online Edition". Niet alleen de topmodellen, maar ook de instapmodellen. Wat biedt dat precies voor mogelijkheden. En belangrijker nog: wat kost dat?
 
Info

Wie kiest voor een Opel Online Edition, kiest voor een auto die van alle gemakken is voorzien, zoals onder andere een supersnelle 4G Wi-Fi hotspot die sneller is dan de gemiddelde dataverbinding van een mobiele telefoon. Handig voor bijvoorbeeld tablets, die afhankelijk zijn van Wi-Fi. In vrijwel geheel Europa is de Wi-Fi hotspot te gebruiken, die tot zeven apparaten ondersteunt.

Opel Online Editions

Om het koppelen van een mobiele telefoon met de auto makkelijker te maken, is iedere Online Edition standaard uitgerust met Apple Carplay. Hiermee kunnen vertrouwde apps veilig worden gebruikt tijdens het rijden. Alles wat op het scherm van de telefoon wordt getoond, wordt nu namelijk getoond op het grote beeldscherm van de auto en is hier ook mee te bedienen. Daarbij zijn veel  functies ook via spraak te bedienen.

Opel OnStar

De ster van iedere Opel Online Edition is OnStar. OnStar is een persoonlijke assistent die kan helpen bij het plannen van uitstapjes. Denk hierbij aan hotelreserveringen, of informatie over de streek tijdens een vakantie. Maar ook in geval van nood biedt Opel OnStar de helpende hand. Opel OnStar werkt niet met geautomatiseerde systemen of robots, de Opel-rijder heeft contact met een persoon. Deze service is 24/7 beschikbaar.

Opel Online Editions

De Opel-medewerker staat rechtstreeks in verbinding met de auto en weet daarom waar de Opel zich bevindt en wat bijvoorbeeld de technische staat is. Zo kan hulp op maat worden geboden en kan de assistent het navigatiesysteem op afstand programmeren. OnStar werkt in heel Europa en kan hulp bieden in de moedertaal, ook tijdens verre vakanties.

DAB+

Om de digitale uitrusting compleet te maken, is iedere Opel Online Edition voorzien van digitale radio ("DAB+"). Deze opvolger van FM belooft een ruisvrij geluid van CD-kwaliteit. Uiteraard is de ouderwetse FM-tuner ook nog aanwezig voor ritten in gebieden die minder vooruitstrevend zijn dan de auto zelf...

Opel Online Editions
Profile

Prijs

Bijna alle Opel-modellen zijn verkrijgbaar als Online Edition, van de stoere KARL ROCKS (14.745 euro) tot de praktische Astra (32.070 euro).


Bezoek website