Publicatiedatum: 31 maart 2015
 

Ditzo

Ditzo stopt er mee

Advertorial | Ditzo stopt er mee! Nee, Ditzo stopt niet met het verzekeren van auto's. Maar, Ditzo stopt wel met het betalen aan vergelijkingswebsites. Want gemiddeld wordt per afgesloten autoverzekering tot 200 euro afgedragen aan vergelijkingssites; en dat geld kan beter worden gebruikt om de premie te verlagen.
 
Info

Websites die prijzen van verzekeraars met elkaar vergelijken zijn nuttig. Maar wat minder mensen weten is dat verzekeraars een vergoeding moeten betalen aan de vergelijker op het moment dat de bezoeker een vezekering via de vergelijker afsluit. Op die manier betaalt de klant indirect hieraan mee. Soms worden er wel vergoedingen gegeven tot een paar honderd euro per afgesloten autoverzekering. Dit is al de helft van wat een gemiddelde Nederlander aan premie per jaar betaalt voor zijn auto. 

Ditzo

Andere vergelijkingssites zijn in handen van grote verzekeraars, die vele labels beheren en in feite hun eigen verzekeringen met elkaar vergelijken. Welke uitkomst de site ook geeft: uiteindelijk komt de verzekering van dezelfde aanbieder.

Autoverzekeraar Ditzo wil de klant centraal stellen en stopt daarom met betalen aan de vergelijkingssites. Om te bewijzen hoe voordelig Ditzo daadwerkelijk is, heeft de verzekeraar de echte vergelijker in het leven geroepen. De echte vergelijker is namelijk de consument zelf. De eerste winst: 100 euro retour bij het afsluiten van een autoverzekering van Ditzo.


Bezoek website