12 november 2019
Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

Suzuki start pilot Suzuki Carsharing

Autozine
12 november 2019 | Autodelen voor bedrijven, tegen een vast maandbedrag: Suzuki lanceert in samenwerking met WeGo Carsharing Solutions de pilot Suzuki Carsharing. Tijdelijk is het extra interessant: bedrijven kunnen zich namelijk aanmelden voor een gratis proefperiode van drie maanden.

Op zoek naar een Suzuki S-Cross?
bynco heeft er 29 vanaf € 14.290,-

Suzuki S-Cross

Een auto van de zaak, maar dan voor het hele bedrijf. Met de pilot Suzuki Carsharing lanceert Suzuki een alternatief voor deelauto's. Door middel van een app kunnen gebruikers de auto reserveren, openen en sluiten. Een sleuteloverdracht is niet langer nodig: alles gebeurt door middel van de app. Zelfs een kilometerregistratie bijhouden is niet meer nodig, ook dit regelt de app volledig automatisch.

Suzuki S-Cross

Om bedrijven de mogelijkheid te geven om Suzuki Carsharing vrijblijvend te proberen, geldt een gratis proefperiode van drie maanden bij elk nieuw contract dat gedurende de pilot wordt afgesloten.

"Met techniek van WeGo kiest de klant voor optimale controle over het deelwagenpark en het gemak voor de medewerker", aldus Florentijn Aalberts, Directeur Business Development van WeGo. "WeGo Carsharings Solutions heeft jarenlang ervaring in verschillende autodeel oplossingen en is marktleider in zakelijk autodelen. Mede daardoor is WeGo uitstekend in staat om de vraag rondom de deelbare zakenauto in te vullen."

In de pilot wordt gebruikgemaakt van Suzuki S-Cross. Alle auto's beschikken over LED-verlichting, geregelde airconditioning, cruise control, een navigatiesysteem en Apple CarPlay. Suzuki Carsharing wordt op 14 november officieel gelanceerd op Future Fleet & Mobility Experience 2019 in Barneveld. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden op Suzuki.nl/carsharing.

AutoCoach
Suzuki S-Cross Smart Hybrid kost 24.999Suzuki S-Cross Smart Hybrid kost 24.999
25 juni 2020
Suzuki prijst vernieuwde S-CrossSuzuki prijst vernieuwde S-Cross
19 augustus 2016
Suzuki S-Cross ondergaat faceliftSuzuki S-Cross ondergaat facelift
25 juli 2016
Gratis navigatie en schuifdak op S-CrossGratis navigatie en schuifdak op S-Cross
23 oktober 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum