20 februari 2015
Subaru Outback

Subaru Outback

Nieuwe Subaru Outback nu in de showroom

Autozine
20 februari 2015 | Vanaf dit weekend staat de volledig nieuwe Outback in de showroom van de Subaru-dealer. De Outback heeft een nieuw ontworpen uiterlijk, een hoogwaardiger afgewerkt interieur en de modernste techniek aan boord. Ondanks de talloze verbeteringen is de nieuwe Outback scherper geprijsd dan voorheen.
Subaru Outback leasen?
Dat kan! Vanaf € 304,-
Lease.auto

 

Er is keuze uit twee uitrustingsniveaus: de Comfort en de Premium. Elke Outback beschikt over een automatische CVT-versnellingsbak, automatische airconditioning, verwarmbare voorstoelen, LED-koplampen en adaptieve cruise control. De Premium voegt daar onder meer lederen bekleding, schuifdak, 18-inch lichtmetalen wielen en grootscherm navigatie aan toe.

Subaru Outback

Subaru's beproefde Symmetrical All Wheel Drive, de permanente vierwielaandrijving, is standaard en belooft optimale grip onder alle omstandigheden. Bovendien is de Outback voorzien van het "EyeSight"-veiligheidssysteem. Deze elektronische 'ogen' kijken met de bestuurder mee, herkennen obstakels en grijpen zo nodig in om de auto veilig tot stilstand te brengen.

Het model combineert de voordelen van een personenauto met die van een SUV. Er is een 2,5-liter benzinemotor en een 2,0-liter dieselmotor. De nieuwe Subaru Outback is te koop vanaf € 38.995,- en vanaf heden te bekijken en proef te rijden bij de Subaru-dealer. Meer informatie is te vinden op de speciale website SubaruOutback2015.nl