13 april 2021
Subaru XV

Subaru XV

Subaru XV aangepast voor 2021

Autozine
13 april 2021 | De Subaru XV 2.0i e-BOXER is voor modeljaar 2021 voorzien van een uitgebreidere uitrusting en meer veiligheidsvoorzieningen. Bovendien is er keuze uit nieuwe interieur- en exterieurkleuren en kreeg het front van de auto een opfrisbeurt. De vernieuwde Subaru XV is per direct leverbaar.

Op zoek naar een Subaru XV?
bynco heeft er 4 vanaf € 27.880,-

Subaru XV

De wijzigingen aan het uiterlijk van de Subaru XV geven het model een stoerdere uitstraling. De voorbumper is opnieuw ontworpen en voorzien van een groter zwart kunststof deel, een nieuwe skidplate en L-vormige zilvergrijze inzetstukken. De mistlampen kregen een nieuwe omlijsting en de grille werd voorzien van nieuw gaaswerk. De dwarsbalk in de grille is voortaan iets breder, waardoor het Subaru-logo prominenter zichtbaar is. Tot slot is het ontwerp van de 17- en 18-inch lichtmetalen wielen herzien.

Subaru XV

De XV 2.0i e-BOXER wordt voortaan standaard uitgerust met SI-Drive. Dit systeem kan op basis van de rijstijl de gas- en schakelreactie aanpassen,zodat de chauffeur onmiddellijk over het benodigde vermogen en snelheid beschikt. Daarnaast is ook X-MODE geoptimaliseerd en uitgerust met een dubbele functie, die de bestuurder laat kiezen tussen "Snow / Dirt" en "Deep Snow / Mud". X-MODE maakt gebruik van het koppel en de respons van de motor omhet vastrijden in extreem slechte ondergrond te voorkomen. Hill Descent Control helpt om een gecontroleerde en constante snelheid te behouden tijdens het afdalen, zelfs op gladde ondergrond.

De Subaru XV Luxury en Premium worden uitgerust met de Front View Monitor. Deze camera aan de voorzijde van de auto met een kijkhoek van 180 graden maakt het manoeuvreren bij het parkeren gemakkelijker. Daarnaast is EyeSight, Subaru's veiligheidssysteem, op alle uitvoeringen van de Subaru XV standaard.

Per direct zijn er twee nieuwe lakkleuren beschikbaar: Plasma Yellow Pearl en Horizon Blue Pearl, beide met een fris en zomers karakter. De meest luxe Premium-uitvoering van de Subaru XV, standaard voorzien van zwart lederen bekleding met oranje stiksels, krijgt een extra keuzemogelijkheid voor het interieur. Er is nu een combinatie van marineblauw met donkergrijs leder beschikbaar, voorzien van een blauw stiksel.

De line-up van de Subaru XV blijft ongewijzigd: er is keuze uit een Comfort, Luxury en Premium-uitvoering. Een CVT-automaat en Subaru's Symmetrical All-Wheel Drive zijn altijd standaard, net als de 0i e-BOXER Hybrid-motor. De vernieuwde Subaru XV 2.0i e-BOXER is vanaf heden verkrijgbaar bij alle Subaru-dealers vanaf 47.445 euro.

Subaru onthult nieuwe XVSubaru onthult nieuwe XV
7 maart 2017
Subaru toont nieuwe XV ConceptSubaru toont nieuwe XV Concept
1 maart 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum