8 april 2015
Subaru BRZ

Subaru BRZ

Subaru toont STI Performance Concept

Autozine
8 april 2015 | Subaru heeft op de internationale autotentoonstelling van New York voor het eerst de STI Performance Concept laten zien. De STI Performance Concept is het startpunt van een plan voor verdere groei van Subaru Tecnica International Inc (STI) in Amerika. Deze sportdivisie van Subaru wil zich voornamelijk richten op accessoires, volledig afgebouwde auto's en autosport.
AutoCoach

De STI Performance Concept is voorzien van door STI ontwikkelde technologieën en componenten, waaronder een STI-ophanging en -remmen, evenals aanpassingen aan het exterieur. De ingrepen onderstrepen de bemoeienissen van de sportdivisie in de autosport. De STI Performance Concept wordt aangedreven door een door STI getunede EJ20 2,0-liter viercilinder boxermotor met turbo. Dezelfde motor wordt door Subaru gebruikt voor de GT-racerij in Japan.

Subaru BRZ

In mei 2014 kondigde FHI zijn plannen aan voor de middellange termijn in het Prominence 2020-plan, gericht op de verdere verduurzaming van de onderneming. In dit plan heeft FHI zich als doel gesteld om een kwalitatief hoogwaardig, niet te groot bedrijf te zijn met onderscheidende eigenschappen bovendien. Om dit doel te bereiken, concentreert het bedrijf zich op twee activiteiten: het versterken van het Subaru-merk en het verder uitbouwen van een solide businessstructuur.

Als onderdeel van de belangrijkste initiatieven om de businessstructuur verder te versterken, heeft FHI een plan ontwikkeld om het STI-merk te versterken. De presentatie van de STI Performance Concept op de tentoonstelling van New York is daarin een eerste stap. In de nabije toekomst zal het STI-merk verder worden uitgebreid met after-market-onderdelen, alsmede de introductie van complete, door STI gemodificeerde auto's in de V.S., de grootste markt van Subaru.

Subaru BRZ
KwikFit
Subaru BRZ wint IIHS Top Safety PickSubaru BRZ wint IIHS Top Safety Pick
4 augustus 2014
STI lanceert Subaru BRZ tS in JapanSTI lanceert Subaru BRZ tS in Japan
19 augustus 2013
Subaru BRZ onderscheiden door IIHSSubaru BRZ onderscheiden door IIHS
11 september 2012
Subaru start productie BRZSubaru start productie BRZ
16 maart 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum