27 september 2013
Subaru Forester

Subaru Forester

Subaru Forester nu ook op grijs kenteken

Autozine
27 september 2013 | Speciaal voor de Nederlandse markt komt Subaru met een versie van de Forester op grijs kenteken. Deze Forester Van biedt dezelfde ruimte en veiligheid als de gewone variant, maar dan tegen een prijs van 21.826 euro (exclusief belastingen). De Subaru Forester op grijs kenteken is per direct leverbaar.
IkRij.nl
 

Het hart van de Forester Van is zijn riante laadruimte. De grote achterklep biedt toegang tot 1.600 liter aan bergmogelijkheden en de standaard gemonteerde dakdragers kunnen nog eens 100 kilogram extra vracht aan. Daarnaast heeft de Forester een maximaal trekgewicht van 2.000 kilogram.

Subaru Forester

Voor de Forester Van is er keuze uit drie motoren. Er zijn twee benzinemotoren met respectievelijk 110 kW (150 pk) en 177 kW (240 pk) en er is een Boxer diesel met 108 kW (147 pk).  Beide benzinemotoren zijn leverbaar in combinatie met een CVT-versnellingsbak, de diesel komt met een handbak met zes versnellingen.

De Forester Van is er vanaf € 21.826,-, exclusief BTW. Bovendien komt het model in aanmerking voor een investeringsaftrek van maximaal 28%. Ook valt hij in een lagere wegenbelastingschaal, dankzij het zogenaamde ondernemerstarief.

De Forester op grijs kenteken is per direct te bestellen en wordt geleverd via de Subaru-dealers. Zij kunnen belangstellenden de voordelen van een auto op grijs kenteken voorrekenen, inclusief een calculatie van de investeringsaftrek en een aantrekkelijk leasetarief.