13 april 2021
Subaru Forester

Subaru Forester

Subaru Forester nu ook als Sport

Autozine
13 april 2021 | Subaru heeft de Forester vernieuwd en introduceert met de Forester Sport een geheel nieuwe uitvoering. De Forester Sport is extra sportief en avontuurlijk uitgevoerd en voorzien van Subaru's e-BOXER aandrijflijn.

Op zoek naar een Subaru Forester?
bynco heeft er 1 vanaf € 47.880,-

Subaru Forester

Het exterieur van de nieuwe Subaru Forester Sport wordt gekenmerkt door de oranje accenten die afsteken tegen het zwart van de voor- en achterbumpers, de zijprofielen en de dakdragers. Daarnaast zijn de grille en de lijsten rond de mistlampen gespoten in Crystal Black Silica, terwijl de tienspaaks 18-inch lichtmetalen wielen in donker metallic de aandacht trekken. De speciale e-BOXER-badges in zwart en oranje bevinden zich op de achterklep en onder de zijspiegels.

Subaru Forester

Ook aan de binnenzijde van de Forester Sport vallen meteen de oranje accenten op. Deze zijn terug te vinden rondom de ventilatieroosters, het schakelpaneel en op het instrumentenpaneel. Oranje stiksels verfraaien de naden van het dashboard, het stuurwiel, de deurpanelen en de stoelen. Een speciale waterafstotende coating werd aangebracht op de voor- en achterdeurpanelen en op de bekleding. Het interieur is verder voorzien van een label op het instrumentenpaneel en Sport-badges op de stoelen en deurpanelen.

De aluminium pedalen, volledig lederen afwerking en de verwarmbare achterbank blijven echter voorbehouden aan de Premium, al stelt de Sport daar nieuwe, speciale waterafstotende sportbekleding tegenover. De Forester Sport is verkrijgbaar in zes kleuren die de oranje details extra kracht bijzetten: Crystal White Pearl, Dark Blue Pearl, Magnetite Grey Metallic, Crystal Black Silica en Ice Silver Metallic.

De nieuwe Subaru Forester Sport staat per direct in de showroom bij alle officiële Subaru-dealers in Nederland vanaf 60.995 euro. De vernieuwde Forester e-BOXER is leverbaar vanaf 52.995 euro.

Op zoek naar een Subaru Forester?
DAS import heeft er 134 vanaf € 33.870,-

Subaru Forester

Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
5 EuroNCAP sterren voor Subaru Forester5 EuroNCAP sterren voor Subaru Forester
4 december 2019
5e Subaru Forester als First Edition5e Subaru Forester als First Edition
22 juli 2019
Subaru onthult 5e generatie ForesterSubaru onthult 5e generatie Forester
5 maart 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum