25 maart 2019
Subaru Forester

Subaru Forester

Subaru Forester nu als Spring Edition

Autozine
25 maart 2019 | Na de Forester Winter Edition, introduceert Subaru de Spring Editio. Het model is uitgerust met een afneembare trekhaak, beschermende carrosseriedelen en het interieur is voorzien van een uitgebreide en oerdegelijke mattenset. De Spring Edition is per direct leverbaar voor 46.995 euro.
 

De Forester Spring Edition is standaard voorzien van een afneembare trekhaak. Daarnaast heeft hij extra bescherming van voor- en achterbumper en ook de dorpels kunnen tegen een stootje dankzij extra bescherming. Om het interieur netjes te houden, beschermen rubberen matten het tapijt. Ook de kofferruimte heeft zo'n mat.

Subaru Forester

De Spring Edition is alleen leverbaar in combinatie met het Premium-uitrustingsniveau. Permanente vierwielaandrijving, CVT-automaat en het EyeSight-veiligheidssysteem zijn daarom standaard. Dat, in combinatie met 2.000 kg trekgewicht, het variabel in te richten interieur en X-mode, maken de Forester Spring Edition veilig en veelzijdig.

Normaalgesproken zouden alle extra's een investering van € 2.263,- verlangen, de Spring Edition is met een prijs van € 46.995,-, slechts € 500,- duurder dan de Forester Premium waarvan hij is afgeleid. De Subaru-dealer heeft de Spring Edition nu in de showroom staan.