Subaru Forester

Subaru Aalsmeer

Subaru-dealer

 
Subaru Aalsmeer
Lakenblekerstraat 54
1431 GG    Aalsmeer
tel.: 0297 - 347170

7Q4G+GW Aalsmeer, Netherlands
subaruaalsmeer@subaru.nl
  

Ervaringen van klanten

  

, datum: 19 februari 2019

Ervaring met verkoop: Zeer uitgebreid voorgelicht, met Eyesight en X-mode demo. Verkoper regelde extra proefrit met het gewenste maar niet direct voorhanden zijnde model.

Ervaring met onderhoud: Bij de eerste beurt werd een probleem met de radio uitgebreid onderzocht en opgelost. Mijn auto in nieuwstaat teruggekregen na extra poetsbeurt.


AutoXV

Verkoop9
Service9
  
  

, datum: 1 augustus 2016

Ervaring met verkoop: Cito te capell a.d IJssel is een topdealer die niet in uw lijstje staat.


AutoForester

Verkoop6
Service8
  
  

, datum: 30 augustus 2015

Ervaring met onderhoud: De versie met benzinemotor is geen fijne caravantrekker. Advies: neem een auto met benzinemotor met turbo.


AutoOutback

Verkoop7
Service7
  
  

, datum: 25 september 2014

Ervaring met onderhoud: Bij aanmelden van klachten is het normaal gedrag van de auto. In de eerste instantie heeft de klant niet gelijk. Zeer storende houding van de eerste lijn bij Subaru.


AutoForester

Verkoop9
Service3
  
  

, datum: 15 januari 2014

Ervaring met onderhoud: Gekocht bij Subaru Aalsmeer: de op dat moment duurste Forester van Nederland (van dat bouwjaar). Wel bij aanschaf de distributieruem laten vervangen! Binnen de garantietermijn van 6 maanden ging het lampje 'Check Engine' branden. Subaru Aalsmeer heeft de auto uitgelezen en zou voor mij een nieuwe nokkenassensor bestellen, waarmee het euvel verholpen zou moeten zijn. Wekelijks een keer gebeld ter info of het onderdeel al binnen was. Uiteindelijk kreeg ik te horen: "Wij bellen U wel!". Nooit meer iets van gehoord! Uiteindelijk brak een bout van het distributieststeem; motorisch volledig afgeschreven! Wederom geen gehoor vanuit Aalsmeer. Koop hier NOOIT een auto! Alstublieft!


AutoForester

Verkoop4
Service2
  
Profile