SsangYong Korando

Bijtelling leaseauto

SsangYong Korando

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Korando is de eerste van een nieuwe generatie modellen van SsangYong. Technisch helaas nu al verouderd, maar een grote sprong vooruit t.o.v. de vorige generatie SsangYong modellen.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 28.590,-
 CO2-uitstoot: 185 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 6.290,-

 
Bijtelling "SsangYong Korando 2.0 Sapphire"
 
Bijtelling per jaar€ 2.396,-
Bijtelling per maand€ 200,-
 
Nieuwe vloermatten voor de Korando?
Dat kan! Vanaf € 38,-
Just Carpets.nl

AIWAYS U5AIWAYS U5
"EV"
logoTesla Model Y
"Long Range"
logoSkoda Kamiq
"1.0 TSI Active (95 pk)"
Kia SportageKia Sportage
"1.6 GDi EconomyLine"
Volkswagen T-RocVolkswagen T-Roc
"1.0 TSI"