11 december 2014
Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda kondigt nieuwe Superb aan

Autozine
11 december 2014 | Skoda onthult de nieuwe Superb. Het compleet nieuw ontwikkelde vlaggenschip van Skoda heeft recent in Zuid-Europa de laatste testen en inspecties afgerond. De nieuwe Superb wordt meer dan ooit het absolute topmodel van het Skoda modellengamma. Met zijn nieuwe designtaal, nieuwe verhoudingen, ruimte, innovatieve technologie, rijdynamiek en bouwkwaliteit, schuift de auto volgens Skoda op naar het bovenste spectrum van de middenklasse.

Op zoek naar een Skoda Superb?
bynco heeft er 3 vanaf € 20.745,-

Skoda Superb

De Skoda Superb vormt sinds 2001 de top van het Skoda modellengamma. Tot op heden zijn er meer dan 700.000 exemplaren van de eerste en tweede generatie Skoda Superb aan klanten over de hele wereld geleverd. De nieuwe, derde generatie Skoda Superb belooft maximale functionaliteit in een verbeterd totaalconcept. De voor een Skoda typische binnenruimte en bagage-inhoud is opnieuw toegenomen en zet naar verwachting wederom de trend in zijn klasse.

Skoda Superb

Door toepassing van de zogenaamde MQB technologie van de Volkswagen Group, zou de Skoda Superb kwaliteiten van auto's uit hogere segmenten naar de middenklasse brengen. De grootste Skoda claimt mede daarom het allerbeste op het gebied van comfort, infotainment en connectiviteit, veiligheid, milieuvriendelijkheid, verbruik en prestaties.

Skoda Superb

"De nieuwe Superb is de beste Skoda ooit. Deze nieuwste generatie van ons vlaggenschip zal nieuwe klanten aantrekken in zowel het bedrijfsleven als de particuliere sector. De kwaliteiten van de Superb benadrukken de merkwaarden en de richting voor de toekomst van Skoda", aldus Skoda CEO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland.

Skoda Superb

De nieuwe Skoda Superb beleeft medio februari 2015 zijn wereldpremière in Praag. Kort daarna volgt de presentatie op de Geneva Motor Show, begin maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015.

AutoCoach
Skoda verlaagt prijs SuperbSkoda verlaagt prijs Superb
17 februari 2021
Skoda Superb iV nu in de showroomSkoda Superb iV nu in de showroom
30 januari 2020
Skoda prijst Skoda Superb iV PHEVSkoda prijst Skoda Superb iV PHEV
18 december 2019
Vernieuwde Skoda SUPERB nu bij de dealerVernieuwde Skoda SUPERB nu bij de dealer
18 oktober 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum