22 december 2014
Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda geeft schets nieuwe Superb vrij

Autozine
22 december 2014 | Skoda heeft een eerste schets van de geheel nieuwe Superb vrijgegeven. De nieuwe Skoda Superb is een revolutie van de vertrouwde Skoda designtaal. De nieuwe Superb staat vanaf midden 2015 bij de dealers.

Op zoek naar een Skoda Superb?
bynco heeft er 8 vanaf € 14.395,-

Skoda Superb

Het nieuwe vlaggenschip van Skoda heeft de expressieve vormen van het VisionC studiemodel met nieuwe, meer dynamische proporties dan voorheen. Met zijn uiterlijk hoopt Skoda automatisch aanzien te krijgen voor het topmodel. Hij moet visuele impact in het middenklasse segment geven; met scherpe en gespierde lijnen is hij meer evenwichtig dan ooit tevoren. De kenmerkende vormen van het exterieur zijn ook terug te vinden in het interieur.

Skoda Superb

Dit volledig nieuwe model tilt de Skoda de Superb naar eigen zeggen het hoogste niveau van de middenklasse. De derde generatie moet nieuwe klanten aantrekken en mensen geïnteresseerd maken in het merk en de modellen.

De nieuwe Skoda Superb beleeft halverwege februari zijn wereldpremière in Praag, gevolgd door de introductie op de Autosalon van Genève begin maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015.

Op zoek naar een Skoda Superb?
DAS import heeft er 146 vanaf € 17.109,-

Skoda Superb

Skoda verlaagt prijs SuperbSkoda verlaagt prijs Superb
17 februari 2021
Skoda Superb iV nu in de showroomSkoda Superb iV nu in de showroom
30 januari 2020
Skoda prijst Skoda Superb iV PHEVSkoda prijst Skoda Superb iV PHEV
18 december 2019
Vernieuwde Skoda SUPERB nu bij de dealerVernieuwde Skoda SUPERB nu bij de dealer
18 oktober 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum