Skoda Superb

Bijtelling leaseauto

Skoda Superb

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Ruimte en comfort uit een klasse hoger. Een prijs van een klasse lager. De Skoda Superb is de slimste keuze in het zakelijke segment en dat geldt des te meer voor generatie 2015.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 30.370,-
 CO2-uitstoot: 128 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 6.681,-

 
Bijtelling "Skoda Superb 1.4 TSI (92 kW) Active"
 
Bijtelling per jaar€ 2.546,-
Bijtelling per maand€ 212,-
 
Skoda
Tesla Model 3Tesla Model 3
"Standard Range Plus"
Mazda 6Mazda 6
"SkyActiv-G 145 S"
Renault TalismanRenault Talisman
"TCe 150 Zen EDC"
Opel InsigniaOpel Insignia
"1.5 Turbo Online Edition"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum