31 december 2004
 

Seat Toledo (2004 - 2009)

Sportieve accessoires voor Seat Toledo

Autozine
31 december 2004 | De Seat Toledo, het symbool van de nieuwe designrichting die Seat is ingeslagen, is nu ook leverbaar in een extra sportieve uitvoering. Deze ruime vierdeurs heeft nu extra sportieve accessoires die worden geleverd door huistuner Seat Sport.
 

De auto is uitgerust met een spoilerpakket bestaande uit een voorspoiler, side-skirts, achterspoiler en dakspoiler. Verder heeft hij heeft 5 spaaks 18 inch wielen, dubbele RVS uitlaatpijpen en grijze koplampen en achterlichten. Voor betere prestaties levert Seat SPORT ook een mogelijkheid voor motortuning met fabrieksgarantie voor de 2.0 TDI van 140 naar 170 pk en binnenkort ook voor de 1.9 TDI.

Seat Toledo (2004 - 2009)

Om het geheel af te maken zijn er niet alleen chromen spiegelkappen, maar ook een zonnescherm, mistlampen en 4 parkeersensoren. Naast de chromen sierstrippen op de achterklep valt er ook aan extras te denken als verschillende pookknoppen, een RVS uitlaatsierstuk en 16 of 17 inch wielen.

Op de Toledo Sport-Up en Stylance is het mogelijk om als optie een telefoonsysteem met Bluetooth te bestellen. Dit systeem omvat onder andere een ingebouwde microfoon, een instrumentenpaneel met multifunctionele display en een multifunctioneel stuur voor telefoonbediening. Een mobiele telefoon uitgerust met Bluetooth kan automatisch en draadloos communiceren met het telefoonsysteem. Op het multifunctionele display kan het telefoonboek, de agenda zoals opgeslagen in de telefoon, worden bekeken en het nummer van degene die belt of gebeld wordt kan worden weergeven. Er kunnen 4 verschillende telefoons per auto aangemeld worden (niet gelijktijdig). Inclusief 8 speakers en MP3 bedraagt de prijs van deze optie 425,- euro. Optioneel is een telefoonhouder beschikbaar om de telefoon op te laden.