9 januari 2004
 

Seat

Pakketvoordeel voor Seat Ibiza en Cordoba

Autozine
9 januari 2004 | Seat start met onmiddellijke ingang met de levering van twee actiepakketten. Voor de Stella-uitvoeringen van de Ibiza en de Cordoba is er het Spirit-pakket, terwijl het SportX-pakket speciaal voor de meest veeleisende Ibiza rijder is ontworpen.
Seat Private Lease
 

Het Spirit-pakket verleent de Stella-versies van de Ibiza en Cordoba meer allure dankzij 15-inch lichtmetalen velgen. Het actiepakket beperkt zich echter niet alleen tot de buitenkant en daarom zijn de Spirit-versies ook voorzien van speciale bekleding in het interieur. Daarnaast maakt ook een volautomatische airconditioning deel uit van het Spirit-pakket, dat verder wordt gecompleteerd door de exclusieve Spiritbadges en sleutelhanger. De prijs voor het Spirit-pakket is vastgesteld op € 495,- en dat betekent een voordeel van € 1.305,- want de meerprijs voor de afzonderlijke componenten zou normaal gesproken € 1.800,- zijn.

Seat

De Ibiza wordt binnen Seat geassocieerd met sportiviteit en het nieuwe SportX-pakket benadrukt dat nog eens extra. Het SportX-pakket omvat naast de sportuitvoering Xenon koplampen. Ook een regensensor is onderdeel van het SportX-pakket, evenals speciale bekleding in het interieur. De 16-inch lichtmetalen velgen maken het sportieve uiterlijk van buiten af. Seat levert het SportX-pakket op de Ibiza met de 1.4 16V (74 kW/100 pk) benzinemotor en op de 1.9 TDI-motor (74 kW/100 pk) voor € 495,-. Voor de Ibiza 2.0 (85kW/115 pk) bedraagt de meerprijs € 295,- omdat op die uitvoering 16-inch lichtmetalen velgen al standaard zijn.

Seat