20 februari 2017
Seat Leon

Seat Leon

Seat biedt virtuele proefrit aan

20 februari 2017 | Seat introduceert de virtuele proefrit. Op de nieuwe website SeatVirtualTestDrive.nl is het mogelijk om online een proefrit te maken in de vernieuwde Leon. Zo is op een laagdrempelige manier een extra manier beschikbaar om de vernieuwde Seat Leon te ervaren. Als onderdeel van de Virtual Test Drive kunnen bezoekers van de website via hun smartphone of tablet ook kennismaken met diverse assistentiesystemen die op de Leon debuteren.

Seat heeft de Leon intenser, scherper en slimmer gemaakt. Dat geldt voor het sportieve design maar zeker ook voor het grote aantal nieuwe technische voorzieningen in de nieuwe Leon. Tijdens de Virtual Test Drive is een aantal van die functies thuis op de bank, op kantoor of op elke andere willekeurige plaats te ervaren.

Seat Leon

De virtuele proefrit begint met het openen en sluiten van het portier met Keyless Entry/Go. Eenmaal binnen is het mogelijk om 360 graden rond te kijken. Na de auto via de startknop te hebben gestart, kunnen geavanceerde rijassistentiesystemen worden uitgeprobeerd, zoals Traffic Jam Assist (neemt in fileverkeer tot 60 km/u het sturen, accelereren en remmen voor zijn rekening) en Voetgangerherkenning (remt automatisch af voor voetgangers). Hetzelfde geldt voor de vergaande geluidsisolatie en Ambient Lighting, de instelbare intensiteit en kleur van de LED-sfeerverlichting in het interieur.

Voor een maximale beleving gaan de virtuele beelden vergezeld van bijpassende geluiden. Wie toestemming geeft voor het gebruik van de smartphone- of tabletcamera kan zichzelf zelfs in de Seat Leon zien zitten.