4 september 2015
Renault Twingo

Renault Twingo

Renault Twingo in VIVA uitvoering

Autozine
4 september 2015 | Renault presenteert de Twingo Série Signature VIVA. Deze tijdelijk leverbare Twingo heeft een speciaal uiterlijk en een extra complete uitrusting. Série Signature is de opvolger van Série Limitée. De Twingo Série Signature VIVA is het eerste voorbeeld hiervan.

Op zoek naar een Renault Twingo?
bynco heeft er 7 vanaf € 7.895,-

Renault Twingo

De Renault Twingo Série Signature VIVA is tot stand gekomen in samenwerking met VIVA. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere climate control, halfkunstlederen bekleding met ultraviolette bies, 16-inch lichtmetalen wielen, exclusieve ultraviolette interieur- en exterieuraccenten en een  autoparfum van RITUALS Cosmetics.

Renault Twingo

Instappen kan vanaf € 14.590,- voor de Twingo Série Signature VIVA SCe 70 STOP & START (52 kW/70 pk). De prijzen van de Twingo Série Signature VIVA ENERGY TCe 90 STOP & START (66 kW/90 pk) beginnen bij € 15.790,-.

De Renault Twingo Série Signature VIVA is gebaseerd op het meest luxe uitrustingsniveau Dynamique. Aan de buitenkant is hij te herkennen aan het unieke design van de lichtmetalen wielen, de LED-dagrijverlichting, de in hoogglans zwart gespoten buitenspiegels en de exclusieve ultraviolette striping over de volledige zijkant van de auto. De B-stijl is voorzien van een VIVA-logo.

Renault Twingo

Wie plaatsneemt in de Renault Twingo Série Signature VIVA kijkt uit op aluminiumkleurige Renault-instaplijsten en ultraviolette sierstiksels in het leder van het sportstuur. Deze kleur vormt de rode draad in het interieur en is terug te vinden rond de ventilatieroosters, het dashboard, op het stuurwiel en de vloermatten. De ultraviolette interieuraccenten zijn voorbehouden aan de Twingo Série Signature VIVA.

Behalve de reeds genoemde zaken omvat de standaarduitrusting cruise control, een licht- en regensensor, privacy glass achter, elektronisch geregelde airconditioning en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. De Renault Twingo Série Signature VIVA is leverbaar met keuze uit vier kleuren: Ultraviolet, Gris Lunaire, Noir Etoile en Blanc Cristal.

Renault Twingo

Série Signature is de opvolger van Série Limitée. De Twingo Série Signature VIVA is het eerste voorbeeld hiervan. In de toekomst verschijnen meer Renault-modellen die het exclusieve label dragen. Wat deze modellen gemeen hebben, is hun zeer complete en luxe uitrusting en in het oog springende designaccenten. Om het exclusieve karakter te benadrukken, zijn de modellen gelimiteerd. De volgende Renault die zal verschijnen in de Série Signature lijn is de Captur.

Nieuwe vloermatten voor de Twingo?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Renault prijst Twingo ElectricRenault prijst Twingo Electric
29 juli 2020
Renault introduceert Twingo Z.E.Renault introduceert Twingo Z.E.
24 februari 2020
Renault prijst vernieuwde Twingo 2019Renault prijst vernieuwde Twingo 2019
15 april 2019
Renault Twingo vernieuwd voor 2019Renault Twingo vernieuwd voor 2019
22 januari 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum