10 april 2015
Renault Twingo

Renault Twingo

Renault introduceert Twingo Collection

Autozine
10 april 2015 | Renault introduceert de Twingo Collection. Deze nieuwe uitvoering is extra compleet uitgerust, biedt een voordeel van 1.100 euro en is bovendien zonder meerprijs naar eigen smaak samen te stellen.
 

Wie een Renault Twingo Collection aanschaft, kan zijn creatieve hart ophalen. Want worden de spiegelkappen, de sierstrips in de grille en op de zijkant van de auto wit, rood of toch blauw? En de striping die over de gehele lengte van de auto loopt; wit of zwart?

Renault Twingo

De Twingo Collection is verder voorzien van 15 inch wieldoppen, type 'Novestra Noir'. En ook airconditioning, elektrisch verstelbare buitenspiegels en een in hoogte verstelbare bestuurderstoel zijn standaard. Tot slot biedt de Twingo Collection zijn toekomstige eigenaar nog één keuze: wordt de stoelbekleding en interieurafwerking grijs, rood of blauw?

Omdat de Twingo Collection het uitrustingsniveau Expression als basis heeft, zijn ook de R&GO-applicatie voor een perfecte integratie met een smartphone en elektrisch bedienbare ramen aanwezig.

Renault Twingo

De prijzen van de Renault Twingo Collection SCe 70 Stop & Start (52 kW/70 pk) beginnen bij € 11.790,- of bij € 135,- per maand met Renault All-In-One, inclusief onderhoud en garantie.